Okullarda panik yaşandı - Depremle ilgi açıklama Bakan'dan geldi!

Sivas'ta on dakika arayla medyada gelen 4,7 ve 4,1 şiddetindeki depremde Sivas'ta okullarda panik anları yaşandı. Çevre illerden de hissedilen depremlerle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Okullarda panik yaşandı - Depremle ilgi açıklama Bakan'dan geldi!

Sivas'ta on dakika arayla medyada gelen 4,7 ve 4,1 şiddetindeki depremde Sivas'ta okullarda panik anları yaşandı. Çevre illerden de hissedilen depremlerle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamada bulundu. 

Kayseri ve çevre illerde hissedilen deprem vatandaşları paniğe sevk etti. AFAD verilerine göre, Sivas'ta 11:29’da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Sivas merkezinde yerin 3,1 kilometre derinliğinde oldu. Bu depremin ardından yine Sivas’ta 11:36’da 2,9 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. 11:39 sularında ise 4,1 büyüklüğünde üçüncü deprem meydana geldi. Sivas'ta büyük panik anları yaşatan depremlerde derste olan öğrenciler panikle dışarıya çıktı.

Ali Yerlikaya açıkladı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya meydana gelen depremlerin ardından sosyal medya hesabında açıklamada bulundu. Yerlikaya, 'Sivas’ta 4.7 ve on dakika arayla 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başladı. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun' ifadelerinde bulundu.