Olmuyor olmuyor olmuyor- Kayserispor haberleri

Süper Lig'de galibiyet elde edemeyen 3 takımdan biri olan Kayserispor'da işler yolunda gitmiyor. Sarı-Kırmızılı takımda Burak Yılmaz'ın yetersizliği dikkatlerden kaçmazken, çok sayıda taraftar, teknik direktör değişikliği yapılması yönünde yorumlar yapıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Olmuyor olmuyor olmuyor- Kayserispor haberleri

Kayserispor’da Burak Yılmaz, rekora koşuyor. Kimyası Sarı-Kırmızılı takım ile uyuşmayan Yılmaz’ın karnesi zayıf. Genç çalıştırıcının en büyük dezavantajı, takımda bulunan sakat oyuncuların çokluğu oldu. Bu sezon 5 maçta galibiyetle tanışamayan Kayserispor, spor otoriteleri tarafından küme düşmeye en büyük aday olarak gösteriliyor.

Olmuyor olmuyor olmuyor- Kayserispor haberleri

Eksik oyuncular Yılmaz'ın elini zayıflatıyor

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, elindeki mevcut kadronun yetersizliğinden dolayı bir türlü beklenen hamleyi gerçekleştiremedi. Trabzonspor maçında 3 eksikle çıkan Yılmaz, Göztepe karşısında da 6 eksik oyuncu ile sahaya çıkmak zorunda kaldı. Yılmaz’ın sürekli taşlarla oynadığı, dar kadroyla sürekli rotasyon yaptığı görünüyor.

Olmuyor olmuyor olmuyor- Kayserispor haberleri

Burak Yılmaz Hakan Kutlu'nun yolunda ilerliyor

Kayserispor başında 21 maça çıkan teknik direktörler arasında Burak Yılmaz'ın, Hakan Kutlu'ya yakın bir görüntü çizdiği dikkatlerden kaçmıyor. Şu ana kadar Kayserispor’da teknik direktörlük yapan isimler arasında en başarısızı Hakan Kutlu olarak belirlenirken, Burak Yılmaz da aynı yoldan ilerliyor.

Olmuyor olmuyor olmuyor- Kayserispor haberleri

Gol sorunu çözülemedi

Sarı-Kırmızılı takım, gol atmakta büyük zorluk yaşarken, kalesini de gole kapatamıyor. Hemen hemen her maçta basit gollerle puan kaybeden Kayserispor, 5 haftalık periyotta galibiyeti bulunmayan 3 takımdan biri oldu. Burak Yılmaz’lı Sarı-Kırmızılı kulüp, son 9 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. Sarı-Kırmızılı takım, son galibiyetini geçtiğimiz sezonun 34. haftasında Pendikspor’u 2-1 mağlup ederek almıştı. Burak Yılmaz, 21 maçlık periyotta 0,90 ortalamaya sahipken, Hakan Kutlu ise Kayserispor’da 23 maçta 0,86 ortalama almıştı.

Olmuyor olmuyor olmuyor- Kayserispor haberleri

Taraftarlar Burak Yılmaz için ne söylüyor?

Sarı-Kırmızılı takımın bu kötü karnesi ve içinde bulunduğu başarısızlık, teknik direktör değişikliği anlamı da taşıyor. Çok sayıda taraftar, Burak Yılmaz ile yolların ayrılması yönünde binlerce yorum yapıyor. Bakalım, yönetim bu konuda nasıl bir yol izleyecek?