Ömürspor, Sezona Farklı Başladı

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme'de şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye yükselen Kayseri Ömürspor, ligin ilk maçında aldığı 3-0'lık galibiyetle sezona iddialı bir giriş yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Ömürspor, Sezona Farklı Başladı

Birinci Amatör Küme B Grubu'nun 1. haftasında Kayseri Ömürspor, Buğdaylıspor ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme’de şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükselen Kayseri Ömürspor, ligin ilk maçında aldığı 3-0’lık galibiyetle sezona iddialı bir giriş yaptı.

Argıncık Stadı’nda oynanan karşılaşmada Ömürspor, güçlü rakibi Buğdaylıspor’u Burak, Yakup ve Ahmet'in golleriyle mağlup etmeyi başardı. İlk yarıda her iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken, dakikalar 45’i gösterdiğinde sahneye Burak Polat çıktı ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İkinci yarıya daha özgüvenli başlayan Kayseri Ömürspor, 65. dakikada Yakup Yalçınkaya’nın golüyle farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın son anlarına gelindiğinde ise Ahmet Berat, 90. dakikada attığı harika golle skoru 3-0’a getirerek maçın sonucunu belirledi.

Ömürspor’da 80. dakikada Oğuz Karakoç, gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmasına rağmen, Buğdaylıspor’un bu avantajı değerlendirememesi sonucu Kayseri Ömürspor sahadan galip ayrıldı.

Stat: Argıncık Stadı

Hakemler: Ali Yıldız, Hamza Yıldız, Mert Han Uruk

Kayseri Ömürspor: Baykal Altay, Ahmet Turan Özbek, (Ahmet Berat Şeker dk.80), Aziz Duman, Hakan Bıyık, Ramazan Sinanoğlu, Yakup Yalçınkaya, Abdullah Selvi, Oğuz Karakoç, Burak Polat, (Eren Muslu dk.65), Ahmet Taş, (Alperen Arık dk.75), Ali Hayret, (Abdullah Koçer dk.80)

Buğdaylıspor: Mehmet Atalay, Mustafa Kerem Demirel, Abdullah Yakut, Enes Yıldız, Tuğrul Kelek, Mehmet Ferhat Dost, Cafer Eroğlu, (Batuhan Şahin dk.65), Kadir Aktaş, Kaan Çakır, Hasan Sümer, Mustafa Tanyolu, (Mustafa Boztoprak dk. 65)

Goller: Burak Polat (dk.45), Yakup Yalçınkaya (dk.65), Ahmet Berat Şeker (dk.90) (Kayseri Ömürspor)

Kırmızı Kart: Oğuz Karakoç (dk.77) (Kayseri Ömürspor)