On binler Millet Bahçesi'nde buluşacak!

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçını Millet Bahçesi Etkinlik Alanı'nda dev ekranda izleyecek. Etkinlik daha önce Kayseri Stadyumu Kuzey Alt Otoparkı'nda yapılacağı duyurulmuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

On binler Millet Bahçesi'nde buluşacak!

Kayserispor Taraftarı, Türkiye'nin Hollanda ile yapacağı Çeyrek Final maçını Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde İzleyecek.

Kapalı Kale Taraftar Grubu'ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, yarınki millî maç organizasyonu Millet Bahçesi Etkinlik Alanı'na alındı.

Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçını desteklemek amacıyla 6 Temmuz 2024 tarihinde geniş kapsamlı bir organizasyon planlamıştı. Daha önce Kayseri Stadyumu Kuzey Alt Otoparkı'nda yapılacağı duyurulan etkinlik, Millet Bahçesi'ne taşındı. Modern ses sistemi ve mobil tır eşliğinde dev ekranda maç izleme deneyimi sunulacak. 

On binler Millet Bahçesi'nde buluşacak!

Türkiye - Hollanda maçı saat 22:00'de başlayacak.

Kapalı Kale Taraftar Grubu, organizasyon değişikliğini sosyal medya hesapları üzerinden, "Yarınki millî maç organizasyonumuz Millet Bahçesi Etkinlik Alanı'na alınmıştır. Tüm taraftarlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz" diye açıklandı. A Milli Takım, Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçında onbinlerce taraftarın maça gelmesi bekleniyor. Taraftarlar için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Dev ekran, yüksek kaliteli ses sistemi ve mobil tır gibi teknolojik donanımlar, taraftarlara unutulmaz bir maç izleme keyfi sunacak. Etkinlik, saat 18:00’de başlayacak. Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak olan maç saat 22:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

On binler Millet Bahçesi'nde buluşacak!

Baki Ersoy: Hep birlikte orada olacağız inşallah

Değişikliğin nedeninin, daha geniş bir alan ve daha fazla taraftarın katılım sağlayabilmesi için Millet Bahçesi'nin tercih edildiği öğrenildi. Diğer yandan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Kapalı Kale ile birlikte A Milli takımın Hollanda ile oynayacağı maç izleyece. Ersoy, 'Hep birlikte orada olacağız inşallah' ifadelerini kullandı.

Kayseri Anadolu Haber olarak A Milli Takımımıza Hollanda karşısında başarı diliyoruz.