On binler, Türkiye için buluşacak!

Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, Ahmet Dirgenali liderliğinde A Milli Takım'ın Hollanda ile yapacağı maçı dev ekranda izlemek için buluşuyor. 6 Temmuz 2024'te Kayseri Stadyumu Kuzey Alt Otoparkı'nda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Kayseri halkı davetli. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

On binler, Türkiye için buluşacak!

Kayserispor'un en büyük itici gücü olan Kapalı Kale'den yine muhteşem bir organizasyon daha...

Kayseri'de bulunan on binler, Türkiye için buluşacak! Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, Ahmet Dirgenali liderliğinde A Milli Takım'ın Hollanda ile yapacağı maçı birlikte izlemek için hazırlanıyor. Bu muhteşem organizasyon, Yıldızlar Organizasyonu'nun desteğiyle gerçekleştirilecek.

On binler, Türkiye için buluşacak!

Kayseri Stadyumu Kuzey Alt Otoparkı'nda dev ekranda buluşacak

'Haydi Türkiye, Yürüyelim Finale' başlığıyla duyurulan etkinlikte, Kapalı Kale, Türk futbolseverleri büyük bir coşkuya davet etti. Çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ı desteklemek için 6 Temmuz 2024'te Kayseri Stadyumu Kuzey Alt Otoparkı'nda dev ekranda buluşacak olan taraftarlar, modern ses sistemi ve mobil tır ile bu heyecanı hep birlikte yaşayacak.

On binler, Türkiye için buluşacak!

Ahmet Dirgenali: Stadyumda buluşalım. Finale hep beraber yürüyelim

Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali, "Stadyumda buluşalım. Finale hep beraber yürüyelim" diyerek organizasyonla ilgili yaptığı tüm Kayseri halkını bu anlamlı etkinliğe davet etti. Etkinlikte Türk Bayrağı ve Türk Bayraklı balonlar dağıtılacak, katılımcılara patlamış mısır ve çay ikramı da yapılacağı duyuruldu. Yıldızlar Organizasyonu'nun verdiği destekle gerçekleştirilecek bu etkinlikte, Kayseri halkı milli coşkuyu hep birlikte yaşayacak. Kapalı Kale, böylelikle Kayserispor'a verdiği desteği A Milli Takım için de vermiş olacak. Kapalı Kale'nin bu anlamlı organizasyonu, sporseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. 

Kayseri Anadolu Haber olarak A Milli Takımımıza şimdiden başarılar...