Onun olduğu yerde başarı var! Spor haberleri

Kayserispor'un en büyük destekçisi olan Kapalı Kale, lideri Ahmet Dirgenali ile birlikte nereye el atsa başarı sağlanıyor. Erciyes 38 FK'ya Başkan olan Dirgenali'nin emekleri sporseverlerin gönlünde taht kuruyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Onun olduğu yerde başarı var! Spor haberleri

Kayserispor’un en büyük destekçisi olan Kapalı Kale, yıllardır karşılıksız desteğini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı kulübü hem iç sahada hem de deplasmanlarda yalnız bırakmayan Kapalı Kale, takımın başarısında aslan payına sahip. Kapalı Kale’nin başarısının sırrı ise tamamen ‘samimiyet’ olarak öne çıkıyor.

Ahmet Dirgenali takıma hayat verdi

Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali de Kayserispor’a olan desteğini şehrin diğer önemli kulübü Erciyes 38 FK için de gösteriyor. "Kayserili gençlerin umudu yaşasın" diyerek takıma sahip çıkan Dirgenali, büyük bir fedakarlık yaparak Erciyes 38 FK Başkanlığı’na geçti. Genç yaşına rağmen futbol dünyasında edindiği tecrübeleri Erciyes 38 FK’da uygulayan Dirgenali, takıma adeta hayat verdi.

Onun olduğu yerde başarı var! Spor haberleri

Ahmet Dirgenali ve Baki Ersoy’un birlikteliği hızla yükseliyor

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile birlikte hareket eden Ahmet Dirgenali, hem Kapalı Kale hem de iş dünyasındaki başarılı hamlelerini Erciyes 38 FK’da da göstermeye devam ediyor. Taraftarların "Ahmet Dirgenali’nin askerleriyiz" diyerek bağrına bastığı genç iş insanı, Erciyes 38 FK’yı amatöre düşmekten kurtardı. Yaptığı girişimlerle kulübün 3. Lig’de kalmasını sağlayan Dirgenali, spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Kapalı Kale’den Erciyes 38 FK’ya tam destek geliyor

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Ahmet Dirgenali’nin Erciyes 38 FK Başkanı olmasıyla birlikte bu kulübe de desteğini sürdürüyor. Mavi-Siyahlı kulübün maçlarında tribünleri dolduran taraftarlar, coşkulu tezahüratlarla takıma moral veriyor. Son oynanan Orduspor 1967 maçında da taraftarlar, Erciyes 38 FK’ya büyük bir destek sağladı ve galibiyette önemli bir rol oynadı.