Onur Bulut davasında dikkat çeken detay!

Kayserispor'un eski futbolcusu Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferiyle ilgili dava süreci devam ediyor. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Kayserispor'un itirazını reddetti ancak hukuki süreç henüz tamamlanmadı. Spor Hukukçusu Avukat Metin Baykan, davanın detayları hakkında önemli bilgiler açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

Onur Bulut davasında dikkat çeken detay!

Kayserispor’un eski futbolcusu Onur Bulut’un Beşiktaş’a transferiyle ilgili dava süreci yılan hikayesine döndü.

Geçtiğimiz sezon ortasında Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılan Onur Bulut, sözleşmesinde yer alan '1 Milyon Euro serbest kalır' maddesini kullanarak Beşiktaş’a transfer olmuştu. Bu transferin ardından Kayserispor itirazda bulunmuş ve konuyu dava etmişti.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararı reddetti, ama...

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Kayserispor’un, Onur Bulut transferi için yaptığı itirazı reddetti. Ancak süreç son bulmadı. Kayserispor, konunun peşini bırakmayarak hukuki mücadeleye devam edecek. Spor Hukukçusu Avukat Metin Baykan, davayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Onur Bulut davasıyla ilgili hukuki süreç henüz kesinleşmedi. Kayserispor’un dosyayı önce TFF Tahkim Kurulu’na, sonuç alamaması halinde ise adli mahkemelere taşıma hakkı bulunmakta. Süreç devam ediyor."

Onur Bulut davasında dikkat çeken detay!

Kayserispor, Beşiktaş'a 2.5 Milyon Euro’luk bir tazminat davası açmıştı

Kayserispor, Onur Bulut davasından dolayı Beşiktaş’a 2.5 Milyon Euro’luk bir tazminat davası açmıştı. Sarı-Kırmızılı Kulüp, bu davadan olumlu sonuç alamadı. Fakat, Kayserispor, hukuki yolları sonuna kadar kullanacak. Kayserispor’un bu konudaki kararlı tutumu, devam ediyor.

Onur Bulut davasında dikkat çeken detay!

Başkan Ali Çamlı, 'İmzayı ben atmadım' demişti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş’a transfer olan Onur Bulut ile gerçekleştirilen protokolde imzasının olmadığını, imzanın başkanvekili Nurettin Açıkalın’a ait olduğunu ifade ederek, “Hazırlanan protokole Başkanvekilimiz Nurettin Açıkalın imza atmış. Ben protokolü görmedim, benim önüme hiç gelmedi. Zaten gelse de, tecrübeli yöneticiyim. Ben imzalamam. Benim önüme Onur’un tadil sözleşmesi ve 3 yıllık uzatma sözleşmesi geldi. Bunu imzaladım ve çıktım gittim” açıklaması yapmıştı