Onur Bulut ısrarı sürüyor!

Eyüpspor, Onur Bulut için transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Kayserispor'dan Beşiktaş'a transfer olan İStanbul'da beklentileri karşılayamayan tecrübeli sağ bek, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'un radarında. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Onur Bulut ısrarı sürüyor!

Kayserispor’dan 2022-23 futbol sezonunun devre arasında Beşiktaş’a transfer olan Onur Bulut, yeniden transfer gündeminde. Beşiktaş’ta 1.5 sezonluk süreçte beklentileri karşılayamayan tecrübeli sağ bek oyuncusuna Eyüpspor da talip oldu.

Arda Turan, Onur Bulut'u istiyor

TFF 1. Lig’in yeni temsilcisi Eyüpspor, sağ bek pozisyonunda yerli bir oyuncu arayışında. Teknik direktör Arda Turan, Onur Bulut’un transfer edilmesi için yönetime rapor sundu. Yönetim kurulu da bu transfer için harekete geçti. Beşiktaş’ta 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli oyuncunun, Eyüpspor’un teklifine nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor. Onur Bulut için son kararı Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst verecek.

Onur Bulut ısrarı sürüyor!

Onur Bulut, Kayserispor'a 2021-22 futbol sezonunda transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu, Kayserispor formasıyla beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyerek transferin gözdesi olmuştu. Onur, Kayserispor'da ilk sezon 1 gol 8 asist yapmış, ertesi yıl da 3 gol 4 asist yapmıştı.

Onur Bulut ısrarı sürüyor!