Orhan Gencebay oğlunun düğününe çağırılmadı!

Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay sevgilisi Berna Arduç ile dünya evine girdi. Ancak düğüne Orhan Gencebay'ın katılmaması magazin dünyasında yankı uyandırdı. Sevim Emre'den dikkat çeken açıklama geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Orhan Gencebay oğlunun düğününe çağırılmadı!

Orhan Gencebay'ın eski solisti Azize Gencebay ile evliliğinden doğan Altan Gencebay ikinci evliliğini yaptı. Ancak Gencebay babasından habersiz evlendi. Sevim Emre ise şaşkınlıklarını dile getirdi.

Altan Gencebay uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Berna Arduç ile evlendi. Bu özel günde Orhan Gencebay'ın nikaha davet edilmediği iddia edildi.

2021 yılında Eda Edgü'den boşanan Gencebay, Beykoz'da sade bir tören eşliğinde Arduç ile dünya evine girdi. Törende gözler usta sanatçı Orhan Gencebay'ı aradı.  

Orhan Gencebay oğlunun düğününe çağırılmadı!

Düğün töreninden kareleri paylaşan 54 yaşındaki Altan Gencebay, 'Sağlıkla,huzurla,mutlulukla,saygıyla ve sevgiyle nasip olan kısmetimizle,her şeyin hayırlısı ve kolayıyla nice güzel günleri yaşamak dileğiyle Sevgilim' ifadelerini kullandı.

Sevim Emre'den açıklama geldi!

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre ''Orhan Bey ile nikahtan haberimiz yoktu. Sade bir törenle evlenmişler'' dedi.