Oynarsa Yeneriz – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 5 yıllık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Sarı-Kırmızılı takım, Konyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak için pusuya yattı. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde sıkı bir antrenman programıyla hazırlanan Kayserispor'da son durum ne? Zorlu doksan dakikada hakem Emre Kargın düdük çalacak. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Oynarsa Yeneriz – Kayserispor Haberleri

Süper Lig'de 3 hafta geride kalmasına karşın, sadece 1 maç oynayap ve puansız olarak son sırada bulunan Kayserispor, Konya yolcusu.

Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig’de ilk puanlarını almak için sıkı bir antrenman programıyla çalışmalarını tamamladı. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, Konya’dan galibiyetle ayrılarak 5 yıllık 3 puan hasretine son vermek istiyor.

Oynarsa Yeneriz – Kayserispor Haberleri

Kayserispor 10 maçtır Konyaspor'u yenemiyor

Son galibiyetini 2019 yılında alan Kayserispor, Konyaspor’a karşı bir türlü şansını kıramıyor. Özellikle hakem hatalarından dolayı canı fazlasıyla yanan Sarı-Kırmızılı takımın hedefi: mutlak 3 puan.

Oynarsa Yeneriz – Kayserispor Haberleri

Majid Hosseini dışında eksik yok

Majid Hosseini dışında eksik oyuncusu bulunmayan Kayserispor’da, Julian Jeanvier’in oynayıp oynamayacağı belli değil. Sivasspor maçında ağrılarından ötürü riske edilmeyen Gineli oyuncunun durumu, maç saatinde netlik kazanacak.

Oynarsa Yeneriz – Kayserispor Haberleri

Karşılaşmada hakem Emre Kargın düdük çalacak

Konyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika, 31 Ağustos Cumartesi günü Medaş Stadyumu’nda saat 19:15’te başlayacak. Karşılaşmada hakem Emre Kargın düdük çalacak. Kargın, geçtiğimiz sezon deplasmanda Kayserispor’un 1-0 mağlup olduğu Alanyaspor maçını yönetmişti.