Özden: 'Seçim gününe kadar, çalmadık kapı bırakmayacağız'

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 'Seçim gününe kadar, sıkmadık el, çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız' ifadesini kullandı.

Özden: 'Seçim gününe kadar, çalmadık kapı bırakmayacağız'

AK Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 Haziran seçimleri için çalışmalara büyük hızla devam ettiklerini belirten Özden, ilk günden itibaren belirledikleri 9-0 hedefini, yakalayabilmek için çalıştıklarını ifade etti.

Haziran seçimleri için tüm teşkilat ve adayların yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Özden, şunları kaydetti: "Seçim gününe kadar, sıkmadık el, çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız. Gerek teşkilatlarımız gerekse il yönetimimiz 9 milletvekili adayımızla canla başla çalışıyoruz. AK Parti ile Türkiye büyük bir değişime girdi. Bizler de Kayseri teşkilatları olarak bu değişime ve gelişime destek vermek amacıyla Kayseri'den 9, Türkiye genelinde de 400 milletvekili ile meclise gitmeyi hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda da  Seçim Koordinasyon Merkezimizin hazırladığı programlar dahilinde, birlik ve beraberlik içerisinde, yoğun ve tempolu çalışmalarımız sürüyor. Tüm milletvekili adaylarımızla 16 ilçemizin 16'sında da gezmedik yer, ziyaret etmedik esnaf ve vatandaşımızı bırakmadık. Önümüzdeki haftadan itibaren de şehir merkezine yönelerek, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın BaşbakanımızınKayseri mitinginin ardından da çalışmalarımız ilçelerde düzenleyeceğimiz mitinglerimizle devam edecek. Son güne, son saate kadar tempomuzu düşürmeden çalışmalarımızı sürdürerek, 7 Haziran seçimlerinde,Kayseri'den 9-0'ı almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."