Özet: 'Meslekte birlik sağlayacağız'

Yapılacak olan Emlakçılar Odası Genel Kurulu'nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet, gazetemizi ziyaret ederek, gazetenin haber müdürü Mehmet Serbez'e çalışmaları ve projeleri konusunda bilgi verdi. Başkan adayı Özet, 'Sektörümüzün itibarını kazandırmak adına güçlü bir yönetim ile bu tür problemlerin önüne geçmek için aday olduk' dedi.

Özet: 'Meslekte birlik sağlayacağız'

Yapılacak olan Emlakçılar Odası Genel Kurulu'nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet, gazetemizi ziyaret ederek, gazetenin haber müdürü Mehmet Serbez’e çalışmaları ve projeleri konusunda bilgi verdi. 
Meslektaşları arasında birliktelik sağlamaya çalıştıklarını söyleyerek adaylık süreci hakkında bilgiler veren, Özet, Emlakçıların yaşadıkları sıkıntılara değinerek, "Odamız ayakları üzerine basmıyor. Her gelen emlakçılıkla uğraşıyor. Sokakta insanlar 'emlakçılar bizi dolandırıyor' diye feryat ediyorlar. Merdiven altı diye tabir edilen emlakçılar tarafından dolandırılıyorlar. Fatura ise her zaman bize yazılıyor. Biz sektörümüzün itibarını kazandırmak adına güçlü bir yönetim ile bu tür problemlerin önüne geçmek için aday olduk. Bundan sonra da ciddi çalışmalarımız var. Biz odamıza kayıtlı olan her emlakçının arkasındayız" diye konuştu. 
Seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri anlatan Mehmet Özet şöyle konuştu; "Emlakçıların birinci problemi korsan dediğimiz sektördür. Oda kaydı olmayan, vergi levhası olmayan, sokakta ayakçı diye tabir ettiğimiz emlakçılar var. Eğer ofisi varsa odamıza davet edeceğiz. Ofisi yoksa, bir çalışanı yoksa bunları vergi dairesi ile birlikte gerekli çalışmaları yapıp önlemeye çalışacağız. Sektörümüzde bir bilincin oluşması gerektiğini hem de topluma nereden alışveriş yapacağı konusunda herhangi bir dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldığında kimlere müracaat edecekleri konusunda biz kamuoyu oluşturacağız" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ