Özgür Özel Kayseri'ye müdahale etti!

CHP'de Kayseri'de il delege seçimi yapılıyor. Genel merkezden gelen 17 gözlemcinin, istedikleri isimleri seçtirmek için çeşitli yollar denediği iddia ediliyor. Ayrıntılar haberimizde

Özgür Özel Kayseri'ye müdahale etti!

Geçtiğimiz hafta yapılması gerekirken ertelenen CHP Melikgazi mahalle delegeleri seçimleri 29 Eylül Pazar günü yapılacak. Partiye kayıtlı 2 bin 700 üyenin oy kullanacağı seçimlerde 20 mahalle delegesi seçilecek. 17 mahallede kurulacak sandıkta seçimlerin 17.00’de sonuçlandırılması bekleniyor. 

CHP’de delege seçimleri büyük bir yarışa sahne olurken, Genel Merkez’in istedikleri isimleri seçtirmek için çaba gösterdiği ifade ediliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yakın gördüğü bazı isimleri seçtirmek için Genel Merkez’den isimler görevlendirdiği böylece seçimlere doğrudan müdahale ettiği de ileri sürülüyor.

Melikgazi delegelerinin büyük bölümü, Çetin Arık’ın milletvekilliği döneminde kaydedilen isimlerden oluşuyor. Eski Milletvekili Çetin Arık’ın kardeşi Turan Arık da delegeler arasında yer alıyor. Ayrıca delege seçilebilmek için CHP Eski İl Başkanı Ümit Özer de aday olanlar arasında bulunuyor.