Özhaseki bugün Kayseri'ye geliyor... Bakın gündeminde neler var?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün bir dizi programa dahil olmak için Kayseri'ye geliyor. Yarın Bakan Mehmet Özhaseki'nin Kayseri ziyareti kapsamında programında neler var sizler için hazırladık. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Özhaseki bugün Kayseri'ye geliyor... Bakın gündeminde neler var?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün bir dizi programa dahil olmak için Kayseri’ye geliyor. Yarın Bakan Mehmet Özhaseki’nin Kayseri ziyareti kapsamında programında neler var sizler için hazırladık.

Kuran kursu açılışı, Kocasinan Belediyesi’nin 38 yeni araç teslim töreni ve İncesu İlçesinin üzüm festivali var.

Bakan Mehmet Özhaseki’nin 8 Eylül Kayseri programı;

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin programı Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki saat 13.30’da gerçekleştirilecek olan Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu Açılış Töreni ile başlıyor. 

Bakan Mehmet Özhaseki’nin ikinci programı ise saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan Kocasinan Belediyesi 38 Yeni Araç Teslim Töreni'ne katılacak.

Özhaseki’nin 3'üncü programı ise 1991 yılından beri her yıl Eylül ayının ilk cumartesi günü düzenlenen Üzüm Festivali olacak. Bugün saat 16.00’da Karamustafa Paşa Kervansarayı'nda başlayacak İncesu 28. Kültür Turizm ve Üzüm Festivali’ne katılacak.