Özhaseki 'Hem gururlandık, hem duygulandık'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Kayseri Şehir Hastanesi açılış törenine katıldı.

Özhaseki 'Hem gururlandık, hem duygulandık'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte bir dizi programa katılmak için geldiği Kayseri’de “Kayseri Şehir Hastanesi”nin açılış törenine katıldı. Başbakan Binali Yıldırım’ın açılış konuşması öncesinde Kayserililere seslenen Bakan Özhaseki, yapımı tamamlanan şehir hastanesinin her aşamasını dikkatle takip ettiklerini belirtti. Geçtiğimiz günlerde Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulunduğunu anımsatan Özhaseki, “Şehir hastanemizi gelip yerinde inceledik, kontrol ettik. Bir taraftan gururlandık bir taraftan duygulandık. Gururlandık, çünkü böyle bir hastane dünyanın hiçbir yerinde yok. Bir taraftan da duygulandık. Eczaneden ilaç alamayan garipler için zamanında aramızda para toplayıp ilaç alırdık. Doktora gidemeyen insanları kendi aramızda para toplayıp tedavi ettirirdik. Hastaneye gidebilmek için gece 3’te 4’te sıra bekleyip, numara almaya çalışırdık hamdolsun bunların hepsi bitti” diye konuştu.
 
“KAYSERİ’NİN EN BÜYÜK PROJELERİ AK PARTİ’YLE GERÇEKLEŞTİ”
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri’de büyük bir ilgiyle karşılandığını da dile getiren Bakan Özhaseki, Kayseri’nin en önemli projelerinin AK Parti döneminde hayata geçirildiğini kaydetti. Özhaseki, “Değerli Cumhurbaşkanım, Kayseri sizi seviyor. Allah razı olsun, sizler de Kayseri’den elinizi çekmiyorsunuz. Kayseri için ne zaman geldiysek bizim için onay verdiniz. İktidarımızda Kayseri’nin en büyük projelerini gerçekleştirdik. Raylı sistem, stadyum, Yamula Barajı ve doğalgaz AK Parti’yle birlikte geldi. Erciyes’te de devasa bir kayak ve turizm merkezini sizinle beraber yaptık. Hızlı trenimiz geliyor. Allah sizden de değerli hemşerilerimizden de razı olsun” ifadelerini kullandı. BÜLTEN