Özhaseki için Başkent çıkarması yaptılar! Neler konuşuldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri İl Başkanı ve Belediye Başkanı ile Ankara'da Toplantı Yaptı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun haberinde...

Özhaseki için Başkent çıkarması yaptılar! Neler konuşuldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki seçim sürecindeki başarılı çalışmalardan dolayı AK Parti Kayseri İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir araya geldi. Toplantıda, Kayseri'nin gelişimi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.Özhaseki için Başkent çıkarması yaptılar! Neler konuşuldu?Başkent çıkarmasında AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe başkanları yer aldı. Yapılan toplantıda, şehrin gelişimi ve iyileştirilmesi için yapılan özverili çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.Özhaseki için Başkent çıkarması yaptılar! Neler konuşuldu?Bakan Özhaseki, toplantıda yaptığı konuşmada, "AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Yahyalı, Yeşilhisar, Bünyan, Develi, Sarıoğlan, Sarız, Akkışla, Felahiye, Özvatan ve Tomarza ilçe başkanlarımız ile bir araya gelerek seçim sürecinde yaptıkları özverili çalışmalar için kendilerine teşekkür ettik. Bizim bütün gayemiz ve derdimiz kadim kent Kayserimizi daha iyi noktalara getirmek. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin." dedi.

Bakan Özhaseki, Kayseri için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, geleceğe yönelik sürdürülebilir bir kent yapısı oluşturulması için büyük çaba harcandığını belirten Özhaseki, Ülkemizin her bir köşesinde yapılan hizmetlerle vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya çalıştıklarını, İlçe başkanlarımızın gayreti ve destekleri olmadan bu hedeflere ulaşmanın mümkün olmadığını belirterek, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Özhaseki için Başkent çıkarması yaptılar! Neler konuşuldu?Ziyarette, Kayseri'nin çevresel sürdürülebilirlik, şehircilik ve iklim değişikliği konularında daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

Büyükşehir Beledile Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki başkanlığında düzenlenen toplantıda AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Yahyalı, Yeşilhisar, Bünyan, Develi, Sarıoğlan, Sarız, Akkışla, Felahiye, Özvatan ve Tomarza ilçe başkanlarımız ile bir araya gelerek, Kayseri’miz için yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk." dedi.Özhaseki için Başkent çıkarması yaptılar! Neler konuşuldu?