Özhaseki'nin formülü ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutları için bir formülünün olduğunu dile getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Özhaseki'nin formülü ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki mesaiye hızlı başladı. 

Özhaseki'nin formülü ne?
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük deprem felaketi tüm Türkiye’yi derinden sarsmıştı. 
Deprem sonrası hızlı bir şekilde devlet desteğiyle depremzedelere konutlar yapılmaya başlanmıştı.

Özhaseki'nin formülü ne?
Seçim sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine getirilen Mehmet Özhaseki de mesaiye hızlı başladı. 
Özhaseki öncelikle ilk mesaisini Adıyaman’da deprem bölgesini ziyaret ederek gerçekleştirdi. Burada incelemelerini tamamlayan Özhaseki’nin ikinci durağı memleketi Kayseri oldu.

Özhaseki'nin formülü ne?
Kayseri’de yaptığı ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulunan Özhaseki, deprem konutları için bir formülü olduğunu dile getirdi.
Özhaseki geliştirdiği formüller ile konut teslimlerinin hızlanacağını söyledi. 

Özhaseki'nin formülü ne?
Bakan Özhaseki, "Değişik formüller var. O formülleri geliştiriyoruz zaten. İnşallah söz verdiğimiz gibi 300 binden fazla konutu bir yıl içinde, ondan sonra 1,5 ve 2 yıla kalmadan da diğer bütün konutları bitirip herkesi evlerine kavuşturacağız. Benim bulduğum yeni formüller var, çalıştığım. Çarşamba günü kabine toplantımız var. Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim orada. Eğer arkadaşlarımız da uygun görürlerse o formüller devreye girdiğinde çok daha kısa süre içerisinde inşallah bütün hak sahiplerine haklarını vermiş olacağız" diye konuştu.