Özsoy ve Çamlı, Yahyalı'da dualarla uğurlandı

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın acı günü. Özsoy, annesi Hayriye Özsoy'u kaybetti, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da amcasının oğlunu trafik kazasında yitirdi. Yahyalı'da düzenlenen cenaze törenine Kayseri protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Özsoy ve Çamlı, Yahyalı'da dualarla uğurlandı

Kayseri protokolü, Yahyalı’daki cenazede Özsoy ve Çamlı ailelerini yalnız bırakmadı. Merhume Hayriye Özsoy ve merhum Münir Çamlı, Yahyalı Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazlarının ardından Yahyalı Ahçılı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, annesi Hayriye Özsoy’un vefatı nedeniyle büyük bir üzüntü yaşıyor. Aynı zamanda, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da amcasının oğlu Münir Çamlı’yı geçtiğimiz günlerde trafik kazasında kaybetti. Bu iki cenaze namazı, Yahyalı İlçesi’nde gerçekleşen törenlerle ebediyete uğurlandı.

Özsoy ve Çamlı, Yahyalı'da dualarla uğurlandı

Kayseri'den yoğun katılım gerçekleşti

Kayseri’den ve Yahyalı’dan yoğun katılımın olduğu cenazeye protokol de iştirak etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ve çok sayıda vatandaş cenaze namazına katıldı. Özsoy ve Çamlı aileleri, kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

Özsoy ve Çamlı, Yahyalı'da dualarla uğurlandı

Özhaseki ve Ersoy, üzüntülerini dile getirdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Rabbim merhumeye ve merhuma rahmetiyle muamele eylesin. Bayar Özsoy ve Ali Çamlı kardeşlerime, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânları cennet, makamları âli olsun” ifadeleriyle taziyesini dile getirdi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, “Ak Parti Kayseri Milletvekilimiz, ağabeyim Bayar Özsoy’un kıymetli annesi Hayriye Özsoy, Kayserispor Başkanımız, ağabeyim Ali Çamlı’nın amcaoğlu Münir Çamlı ve Yahyalılı iki hemşerimizin cenaze namazlarını kıldık. Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun, başımız sağ olsun” şeklinde bir taziye mesajı paylaştı.

Özsoy ve Çamlı, Yahyalı'da dualarla uğurlandı

Kayseri Anadolu Haber olarak, Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy’un annesi Hayriye Özsoy'a ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın amcasının oğlu Münir Çamlı'ya Allah'tan rahmet, sevdiklerine de başsağlığı diliyoruz.