Palancıoğlu 'AK Partimizin Teşkilat İçi temayül yoklamasına başladık'

Ak Parti, Mahalli İdareler Seçimleri için temayül yoklaması gerçekleştirdi. Mustafa Palancıoğlu 'AK Partimizin Teşkilat İçi temayül yoklamasına başladık' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Palancıoğlu 'AK Partimizin Teşkilat İçi temayül yoklamasına başladık'

Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından Mahalli İdareler Seçimleri için temayül yoklaması gerçekleştirildi. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu; ‘AK Partimizin Teşkilat İçi temayül yoklamasına başladık.’ dedi.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş öncülüğünde, AK Parti’ye başvuran aday adayları için gerçekleştirilen, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için temayül yoklaması düzenlendi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, X isimli sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu; ‘AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş'ın teşrifleriyle 2024 Mahalli İdareler seçimleri kapsamında AK Partimizin Teşkilat İçi temayül yoklamasına başladık. Milletimize hizmet etmeye talip olan yol ve dava arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Kayseri’miz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’ dedi.