Patlama bekleniyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, büyük bir hırs ile Trabzonspor maçına hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda futbolcular formayı kapmak için var güçleriyle çalışıyor. Şu ana kadar fazla forma şansı bulamayan Stephane Bahoken'den patlama bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Patlama bekleniyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un Kamerunlu forveti Stephane Bahoken, güç topluyor.

Transfer sezonunun son gününde transfer edilen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Trabzonspor maçında oynamak istediğini söyledi. Şu ana kadar 7 maçta 111 dakika görev alan Kamerunlu, son oynanan Adana Demirspor maçının son 5 dakikasında forma giydi. Şu ana kadar beklentilerin altında bir performans sergileyen Bahoken, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da forma giymişti. Süper Lig’de görev aldığı dakikalarda gol atamayan Bahoken, Kupa maçında Iğdırspor ağlarını havalandırmıştı.

Patlama bekleniyor - Kayserispor Haberleri

Thiam’ın formda olduğu dönemde fırsat bulamayan Kamerunlunun son yapılan antrenmandaki hırs ve isteği yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürdü. Güçlü fiziğinin yanı sıra hava topu hakimiyetiyle de dikkat çeken Bahoken, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 26 maçta forma giymiş ve 4 gol, 3 asist yaparak, 1564 dakika ter dökmüştü. Taraftar, Kamerunlu forvetin kaliteli bir oyuncu olduğunu, fakat kendisini çok fazla zorlamadığı yönünde yorum yaptı. Bahoken’den patlama bekleniyor. Fazla kilolarıyla dikkat çeken tecrübeli futbolcunun önümüzdeki haftalarda daha çok dakika alması bekleniyor.