Pendikspor taraftarı kara kara düşünüyor

Pendikspor'un önemli oyuncusu Mame Thiam, sarı kart cezalısı durumuna düştü. Senegalli, Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Kayserispor tarihinde ençok gol atan yabancı oyuncu olan Thiam'ın yokluğu Pendikspor'u nasıl etkileyecek? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Pendikspor taraftarı kara kara düşünüyor

Kayserispor’a geldiği günden bu yana attığı ve attırdığı gollerle takıma büyük bir ivme kazandıran Mame Thiam, Pendikspor’a can veriyor.

İstanbul’a transfer olduktan sonra kalitesini orada da gösteren Senegalli, son iki haftada attığı gollerle 6 puana katkısı oldu. Kayserispor’da en çok gol atan yabancı oyuncu ünvanı bulunan Thiam, sarı kart cezalısı durumuna düştü. Takımın en önemli ismi olan Senegallinin bu hafta Ankaragücü maçında oynamayacak olması İstanbul temsilcisinde moralleri alt üst etti. 

Pendikspor taraftarı kara kara düşünüyor

Pendikspor da Ankaragücü gibi kümede kalmayı hedefliyor. İki takım arasında oynanacak olan maçtan çıkacak sonuç, Kayserispor dahil, birçok takımın yakından ilgilendiriyor.

Pendikspor taraftarı kara kara düşünüyor

Thiam ve Kemen'in yerleri dolmadı

Thiam, Kayserispor formasıyla bu sezon 11 gole imza atarken, Pendikspor formasıyla da 6 gol attı. Attığı gollerin yanı sıra asist yapma özelliği de bulunan Thiam, Kayserispor’a 1 Milyon 700 Bin Euro para kazandırmıştı. Diğer yandan Thiam gibi takımdan ayrılan Olivier Kemen de Başakşehir formasıyla başarılı maçlar çıkarıyor. Bu iki oyuncunun takımdan ayrılmaları, Kayserispor’u derinden sarsmıştı. Sarı-Kırmızılı takım, Kemen ve Thiam’ın yerlerini Otabek Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia'dan ile doldurmak istedi. Fakat, bu giden oyuncuların yerleri dolmadı. Özellikle Duckens Nazon’dan verim alamayan Kayserispor’da, Otabek Shukurov  ve Mehdi Bourabia'dan da aynı şekilde istenilen performans gelmedi.

Pendikspor taraftarı kara kara düşünüyor

Murat Duman süreci iyi yürütememişti

Bu başarısız transfer politikasında sportif direktör Murat Duman ile yollar ayrılmıştı. Süreci iyi yürütemeyen Duman, taraftarın isteğiyle görevinden ayrılmıştı. Duman, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçı sonrasında Kapalı Kale'nin tepkisiyle Kayseri'den gönderilmişti.