Piknikçilere müjde, doğalgazlı mangallar devreye giriyor

Talas Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı düzenlenen törenle açıldı. '100. Yıl' ismiyle ilk tesis olarak kayda geçen bu tesiste vatandaşlara, doğalgazlı mangal üniteleri ile hizmet verilecek.

Piknikçilere müjde, doğalgazlı mangallar devreye giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talas’ta Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı Açılış Töreni gerçekleştirildi.  Açılış törenine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanları, milletvekili adayları ve çok sayıda katıldı.

Doğayı incitmemeye özen gösterdik
55 bin metrekare üzerine kurulan mesire alanının düzenlenen açılış töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “Buranın adı 100. Yıl Zincidere Yaşam Alanı. Yani doğayı incitmeyen ne varsa burada onu tercih etmeye çalıştık. Bununla beraber şunu arz etmek isterim ki, çok şükür Cumhuriyetimizin 100. Yılındayız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ilk kez biz isim verdik. Burası 100. Yıl olarak gururla 30 milyon TL harcama yaparak hizmet sağladığımız bir yer. Herkesin burada başımızın üstünde yeri var. Burayı yaparken hakikaten doğa konusunda büyük titizlik gösterdik. Buranın tamamı 55 bin metrekare. Burası 1960’larda sulama göleti olarak yapılmış. Ancak sonrasında kendi kaderine terk edilmiş. Sonrasında bakanımız Özhaseki’nin de desteğiyle düzenlemeye geçtik. Burada bir sürprizimiz var, buraya gelirken hiç kimse mangal getirmeyecek. Çünkü doğalgazlı 16 birimlik burada mangalımız var. Ve bu mangaldan personelimiz nezaretinde herkes faydalanacak” ifadelerinde bulundu.