Pınarbaşı Belediye Başkanı görevi bırakıyor mu?

CHP Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Feyzullah Keskin, Pınarbaşı Belediye Başkanlığı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Pınarbaşı Belediye Başkanı görevi bırakıyor mu?

CHP Kayseri İl Başkanlığı’nda CHP Pınarbaşı Meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ın uğradığı silahlı saldırıya ilişkin basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada sürekli sağduyu vurgusu yapan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin Pınarbaşı Belediye Başkanlığı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

CHP Kayseri İl Başkanlığı CHP Pınarbaşı Meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ın uğradığı silahlı saldırı hakkında basın açıklaması yaptı. Basın toplantısında gazetecilerin soruları yanıtlanırken sağduyu çağrısında bulunulması dikkat çekti. CHP Pınarbaşı Meclis Üyesi Bahadır’ın hayati riskinin devam etmesine rağmen partinin kamuoyuna sağduyu çağrısında bulunması büyük takdir topladı.

CHP Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır dün akşam saatlerinde Pınarbaşı’da sopayla dövülüp silahlı saldırıya uğramıştı. Bahadır’ın önce sopayla vahşice dövüldüğü daha sonra ateş edildiği ortaya çıktı. Meclis Üyesi Bahadır’ın hayati tehlikesi sürerken, başına aldığı darbelerle beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

‘İçimiz kan ağlayarak da olsa sağduyu çağrısı yapıyoruz’

CHP Kayseri il Başkanı Feyzullah Keskin konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeler yer verdi, ‘Şehrin büyüklerinin sorumlulukları büyük. Bu olay basit bir aile kavgasına, yok 31 Mart’ta şöyle oldu, böyle gibi indirmeyin. Kimsenin haddine değildir. Hiç kimse olayı bu şekilde basit bir aile kavgasına dönüştürme yapamaz. Arkadaşlar bunu mülki amir de yapıyorsa, bunun siyaset de yapıyorsa Kayseri'ye yazık ediyorlardır. Olayları örtbas ederek, halının altına süpürerek, huzuru sağlayamazsınız. O yüzden sağduyu çağrısı yapıyoruz. İçimiz kan ağlayarak da olsa sağduyusu çağrısı yapıyoruz. Şehrimizi düşünüyoruz. Ülkemizi düşünüyoruz. Ülkemizde oynanan kirli oyunların tecrübesini yaşayan bilen bir insan olarak bu olaylara Kayseri'mizde yaşanmaması için her şeyi yapıyoruz Ama aynı hassasiyeti diğer partilerden diğer bürokrasiden ve kuruluşlardan da bekliyoruz. Türk toplumu olarak geldik ama Türk toplumunda özellikleri vardır, gelenekleri vardır. Dediğim gibi ailesinin yanında, kızın yanında bir insan bu şekilde darp edilemez. Sağduyu çağrımızı tekrarlıyorum’ 

Gerekirse belediye başkanlığını bırakacak!

Konuşmasında hiçbir belediye başkanlığının bir insan hayatından önemli olmadığına vurgu yapan Keskin, ‘Sağduyu çağrımızı tekrarlıyorum. Pınarbaşı seçimlerinden önce de yapmış olduğum açıklamada 2 Haziran’ı değil, 3 Haziran’da kaldırımda birbirine ters bakan değil, hiçbir belediye başkanlığı bir insanın canından daha önemli değildir. Sayın belediye başkanımız yanımızda. Şerafettin kardeşimiz komada. İnanıyorum ki o kardeşimize bir şey olmasın diye belediye başkanlığını bırakacak. Hiç bir arkadaşımız. Ama dediğim gibi sağduyu, mütevazilik, beyefendilik bize yakışıyor. Ama bu beyefendiliğimiz, sağduyu çağrımız, bu mütevaziliğimiz de farklı algılanmasın. Dediğim gibi mesajı cebimize koyduk’ dedi.