Pınarbaşı'daki olayda flaş gelişme - O isim gözaltına alındı!

Pınarbaşı geceyi hareketli geçiriyor... CHP üyesi Şerafettin Bahadır'a Pınarbaşı'da silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen o isim gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Pınarbaşı'daki olayda flaş gelişme - O isim gözaltına alındı!

CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Pınarbaşı'da akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Bahadır'ın yakınları hastanede beklerken tehdit edildiğini iddia etti. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ile bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Pınarbaşı'da 31 Mart 2024'de yapılan ilk seçim sonrası şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın ''Topal'' şarkısı eşliğinde oyun oynayan Şerafettin Bahadır, bu akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Bacağından vurulduğu ifade edilen Bahadır önce Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne ardından da Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yakınları, Bahadır'ın önce sopayla dövüldüğünü ardından da silah ile vurulduğunu belirtti. Bir yakını ise seçimlerden bu yana CHP'li meclis üyesi Bahadır'ın tehdit edildiğini iddia etti.