Pınarbaşı ilçesinde 2 ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.

Pınarbaşı ilçesinde 2 ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre ilk kaza sabah saat 06.50 sıralarında meydana geldi. 32 yaşındaki S.T.’nin kullanmış olduğu 41 H 7839 plakalı kamyonetin Kayseri-Malatya karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybolması sonrasında takla attığı öğrenildi.

Meydana gelen trafik kazasında 65 yaşındaki S.T. ile 1 yaşındaki E.T.’nin olay yarında hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazada kamyonet sürücüsü S.T. ile E.T.(6), M.T.(32), S.T. (60) ve R.T. (25) yaralandı. Yaralılar Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İkici kaza ise saat 08.00’sıralarında meydana geldi. Malatya’dan Pınarbaşı istikametine gelen 40 yaşındaki F.T.’nin kullandığı 34 GD 8886 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçtiği ve takla attığı öğrenildi.

Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü F.T.’nin olay yerinde, henüz bir yaşındaki E.H.T.’nin ise kaldırıldığı Pınarbaşı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazada yaralanan M.K.T.(10), H.B.T. (4) ve L.T.(44)’nin ambulansla Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.