Pınarbaşı'nda Flaş Gelişmeler – İstifalar Art Arda!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, 31 Mart Yerel Seçimleri'nden bugüne sular bir türlü durulmuyor. Heyecanla beklenen 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan yeni seçimler öncesi, Ak Partide sıcak gelişmeler yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Pınarbaşı'nda Flaş Gelişmeler – İstifalar Art Arda!

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından bir türlü olayların dinmediği Pınarbaşı ilçesinde, yeni yapılacak 2 Haziran Yerel Seçimleri öncesi yine sıcak gelişmeler yaşandı. 

Yenilenecek Belediye Başkanlığı seçimleri için gün sayılan Pınarbaşı ilçesinde Ak Parti ve MHP’den art arda istifa haberleri geldi.

Kayseri AK Parti meclis üyeleri, aynı anda istifalarını verdiklerini açıkladılar, ancak herhangi bir sebep belirtmediler. 

MHP tarafında ise ilk istifa İl Başkan Danışmanı olarak da görev yapan Gazi Soner Atasever’den gelirken, Meclis Üyesi Adayı Sezgin Özçelik’te istifa ettiğini açıkladı. İkilinin istifasının ardından Süleyman Şahan, Hasan Hüseyin Budak ve Ali Sarıbaş’ da istifalarını verdiler.

Pınarbaşı’nda yeniden gerçekleşecek seçim öncesi yaşanan istifaların ardından, MHP listesinden seçime giren AK Partili Belediye Meclis Üyelerinden Gündüz Duman ve Nesrin Şirin Kaderoğlu’nun da istifa ettiler.