Piyasalar alev alev! Altın ve dolarda son durum ne?

Piyasalardaki hareketli günler devam ediyor. Altın ve doların hızlı yükselişi, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Peki Altın ve dolarda son durum ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Piyasalar alev alev! Altın ve dolarda son durum ne?

Son günlerde piyasalarda hareketli günler yaşanıyor. Altın ve doların hızlı yükselişi, yatırımcıların ve ekonomi takipçilerinin dikkatini çekiyor. Bu yükseliş eğilimi, piyasaları yakıyor. 

Altın, yıllardır güvenli liman olarak görülen bir yatırım aracı olmuştur. Son zamanlarda ise küresel ekonomik belirsizlikler, enflasyon endişeleri ve jeopolitik gelişmeler nedeniyle altının değerinin hızla yükselmesine sebep oldu.

Dolar ise, dünya genelinde en çok kullanılan rezerv para birimidir. Son dönemde, ABD ekonomisindeki güçlenme, faiz oranlarındaki değişiklikler ve küresel piyasalardaki dalgalanmalar doların değerini etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Doların hızlı yükselişi, ithalat ve ihracatla uğraşan şirketler, yatırımcılar ve uluslararası ticaret ile ilgilenen kişiler üzerinde büyük bir etkiye sahip.

Dolar 26,87, Euro 30,3, gram altın ise bin 683 liradan güne başladı.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI!

Piyasalar alev alev! Altın ve dolarda son durum ne?

Piyasa yatırımcıları, ons bazında yaşanan hareketliliğin etkilerini görmeye devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altının fiyatı ise en çok araştırılanlar arasında yerini alıyor.

Güne bin 683 lira ile başlayan altın saat 11 itibarıyla  bin 695 lira oldu.

Çeyrek altın alış fiyatı, 2 bin 727 lira, satış fiyatı ise 2 bin 8025 liradan işlem görüyor.

Yarım altının alış fiyatı 5 bin 435 liradan işlem görürken satış fiyatı ise 5 bin 601 liradan işlem görüyor.

Cumhuriyet altının alış fiyatı 10 bin 875 liradan işlem görürken satış fiyatı 11 bin 157 liradan işlem görüyor.

Hurriyet big para'ya göre, saat 11.00 itibarıyla güncel altın fiyatları aşağıdaki gibidir.

Piyasalar alev alev! Altın ve dolarda son durum ne?