Polisten kaçarken vatandaşa yakalandı! İşte o anlar…

Kayseri'de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetlemelerde polisin dur ikazına uymayan şahıs bir vatandaş yardımıyla böyle yakalandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Polisten kaçarken vatandaşa yakalandı! İşte o anlar…

Kayseri’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yaya devriye olarak görev yapan yetkililer şüphelendikleri şahsı ikaz etti. Ancak ikaza uymayan vatandaş araçlara çarparak kaçmaya çalıştı. Bu şekilde kaçamayacağını anlayan şahıs kaza sonrası yaya olarak kaçmaya başladı. Şahıs bir vatandaş yardımıyla böyle yakalandı.

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi, ‘22.10.2024 günü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz yaya devriye olarak görev yapan ekiplerimizce Cumhuriyet Mahallesi Kaleönü Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen bir araç dur ikazına uymayarak yaya kaldırıma çıkmış ve iki araca çarpmış, sürücüsü kaza sonrası yaya olarak kaçmaya başlamış,  (E.P.-Melikgazi-2000) isimli şahıs duyarlı bir vatandaşımızın da yardımı ile Trafik Personellerimiz ve Güven Timlerimizce yakalanmıştır.

(E.P.-Melikgazi-2000) isimli şahsın yapılan kontrollerinde Yağma suçundan 16 Yıl 11 Ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve cezaevi firarisi olduğu anlaşılmış, yapılan test sonucunda narkotik madde kullanmış olduğu tespit edilmiştir.

Şahsa Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden toplam 28.150 TL idari para cezası yazılmış ve hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır.

Olay gerçekleşirken büyük bir duyarlılık göstererek şahsın yakalanmasına katkıda bulunan vatandaşımıza teşekkür ederiz.

Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir’