Portekizli iş birliği can yakıyor! Kayserispor - Ks

Kayserispor'da forma giyen üç Portekizli futbolcu, hücum hattında önemli işlere imza atıyor. Carlos Mane ve Miguel Cardoso'nun Başakşehir FK maçındaki iş birliği göz doldurdu. Aylton Boa Morte de becerisi sınırlı olsa da elinden geleni yapıyor. Ayrıntılar Kayseri haberinde..

Portekizli iş birliği can yakıyor! Kayserispor - Ks

Kayserispor’da, toplamda 3 Portekizli futbolcu takımın başarısı için ter döküyor. Sarı-Kırmızılılar, kadrosunda bulundurduğu 3 Portekizli ile rakip takımlara korku salıyor. Portekizli futbolcuların yüksek teknik kapasiteleri, seyir zevkini de arttırıyor. Sağ kanatta Aylton Boa Morte, sol kanatta Carlos Mane ve forvet arkasında Miguel Cardoso, Sarı-Kırmızılı takımın oyununa önemli katkı sağlıyor. Bu üçlünün sahadaki performansı, Kayserispor’un hücum hattında fark oluşturuyor.

Portekizli iş birliği can yakıyor! Kayserispor

Cardoso-Mane iş birliği Başakşehir FK maçında da ortaya çıktı

Son oynanan Başakşehir FK karşılaşmasında, Miguel Cardoso'nun asistinde Carlos Mane'nin soğukkanlılık ile cevap verdi. İkilinin uyumu mest etti. Mane, Cardoso’nun al da at pasını affetmedi. Mane, harika pası değerlendirerek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu ikili, hücumdaki uyumlarıyla Kayserispor’un önemli işlere imza atıyor.

Portekizli iş birliği can yakıyor! Kayserispor

Aylton Boa Morte: Tartışılsa da mücadeleden vazgeçmiyor

Sağ kanatta görev alan Aylton Boa Morte de, ikiliye ayak uyduruyor. Geçtiğimiz sezona göre daha düşük bir performans sergilese de Morte, elinden geleni yapıyor. Atletik yapısıyla rakiplerini yıpratan, oyun tarzıyla da geçiş oyunlarında önemli bir rol oynayan Morte, Gaziantep FK maçını kazanarak yeni bir sayfa açacaklarını kaydetti.. Morte, geçen sezon Süper Lig'de 8 gol atma başarısı göstermişti. Portekizli yıldız, bu sezon, sadece 1 gol atabildi.

Portekizli iş birliği can yakıyor! Kayserispor