Prima Gülen Bebekler Kliniği, 9 – 10 Haziran'da Kayserili Anne ve Bebeklerle Buluşuyor

Prima, 2014'ten beri yürüttüğü Prima Gülen Bebekler Kliniği projesi ile Türkiye'yi dolaşmaya devam ediyor. Bu sene Nisan ayında başlayan rotasında sıra Kayseri'ye geldi.

Prima Gülen Bebekler Kliniği, 9 – 10 Haziran'da Kayserili Anne ve Bebeklerle Buluşuyor

9 - 10 Haziran 2017 tarihleri arasında Kayseri’de anneler ve bebekleri ile buluşmaya hazırlanan Prima Gülen Bebekler Kliniği, bebeklerin sağlıklı gelişiminin yanı sıra, annelerin ve anne adaylarının da bilinçlenmesini hedefliyor. 
 
P&G’nin lider bebek bezi markası Türkiye’deki 30 yılını geride bırakırken, bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor. 
 
Prima’nın 2014 yılından beri Türkiye’nin çeşitli illerinde annelerle buluştuğu Prima Gülen Bebekler Kliniği, 2017’de de yollara düşüyor. Adana, Hatay, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Van, Ağrı, Erzurum, Trabzon, Samsun, Ordu, Sivas, Kahramanmaraş, Adana ve Mersin’den sonra on sekizinci rotası Kayseri olan Gülen Bebekler Kliniği, 9 – 10 Haziran tarihleri arasında Kayseri’de anneler ve bebekleriyle buluşuyor. 
 
Prima Gülen Bebekler Kliniği, 2014 yılında Türkiye genelinde 7 şehirde 100.000 anneye, 2015 yılında 18 şehirde 300.000 anneye, 2016 yılında ise 28 şehirde 460.000 anneye ulaşmıştı. Prima Gülen Bebekler Kliniği, bu sene de 3 Nisan – 14 Haziran tarihleri arasında 19 şehirde 240.000 anneye ulaşmayı hedefliyor. Prima Gülen Bebekler Kliniği, gezdiği tüm şehirlerde anne ve anne adaylarının bebeklerinin sağlığı ile ilgili akıllarına takılan sorulara yanıtlar veriyor ve bebeklerin temel sağlık  kontrollerini gerçekleştiriyor. 
 
Prima Gülen Bebekler Kliniği’nin on dokuzuncu ve son rotası Antalya!
Adana, Hatay, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Van, Ağrı, Erzurum, Trabzon, Samsun, Ordu, Sivas, Kahramanmaraş, Adana ve Mersin ve Kayseri’den sonra 12 – 14 Haziran tarihinde Antalya’yı ziyaret edecek olan Gülen Bebekler Kliniği rotasını Antalya ile tamamlayacak. Detaylı bilgi için www.prima.com.tr ziyaret edebilirsiniz.
 
Prima 30 Yıldır Türkiye’de İlk’lere İmza Atıyor
 
Prima, Türkiye’de 30 yıldır, bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimine katkı sağlayarak, hem annelerin hem de bebeklerin hayatlarını iyileştirmek amacıyla yenilikçi ürünler geliştiriyor. Türkiye’de ilk hazır bebek bezini piyasaya sunan marka, sadece Prima’da bulunan ve bebek bezinde yeni bir devri başlatan “Emici kanal teknolojisi”nin de yaratıcısı. Türkiye’de ilk 3 kanal teknolojisini Premium Care ve Aktif Bebek ürünleriyle anne ve bebeklerle buluşturan Prima,  yine Türkiye’de ilk olan 360 derece esnek bel teknolojisine sahip Prima Külot Bez ile de anne ve bebeklerin hayatını kolaylaştırıyor. PRİMA BASIN BÜLTENİ