Rakip aynı, ama… Spor haberleri

Kayseri Erciyes 38 FK, Türkiye Kupası'nda Orduspor 1967'yi 2-1 mağlup ederek tur atladı. Mavi-Siyahlılar, 13 Ekim Pazar günü de rakibiyle bu kez ligde karşı karşıya gelecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Rakip aynı, ama… Spor haberleri

Kayseri’nin ikinci profesyonel futbol takımı Kayseri Erciyes 38 FK, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor 1967'yi 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseyen Mavi-Siyahlı takımda moraller tavan yaptı. Bu başarının ardından Erciyes 38 FK, rakibini bu kez de ligde mağlup etmek istiyor. İki takım bu kez lig maçında karşı karşıya gelecek. Mavi-Siyahlılar, Pazar günü oynanacak maçta, Orduspor 1967 ile bu kez dış sahada kozlarını paylaşacak.

Maçın adresi değişiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda galip gelen Kayseri Erciyes 38 FK, hız kesmeden çalışmalarına başladı. Mavi-Siyahlılar, lig mücadelesinde Orduspor 1967 ile sahasında 3 puan için mücadelesi verecek. Mavi-Siyahlılar, hazırlıklarına ara vermeden teknik direktör Uğur kulaksız yönetiminde devam ederken, takımda morallerin oldukça yüksek olduğu gözlemlendi.

Rakip aynı, ama… Spor haberleri

Kayseri Erciyes 38 FK’da hedef: mutlak galibiyet

Nesine 3. Lig 2024-2025 sezonunda oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kayseri Erciyes 38 FK, son haftalarda galibiyete hasret. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mardin 1969'a 1-0 yenilen takım, 5 puanla ligde 9. sırada yer alıyor. Bu karşılaşmada, rakibini mağlup ederek kötü gidişata son vermek isteyen Kayseri temsilcisi, galibiyet için sahaya çıkacak.

Erciyes 38 FK ile Orduspor pazar günü kozlarını yeniden paylaşacak.

Kayseri Erciyes 38 FK ile Orduspor 1967 arasındaki lig karşılaşması, 13 Ekim Pazar günü saat 15.00’te, Orduspor 1967'nin sahasında oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Metin Ataş olacak. Başkan Ahmit Dirgenali, taraftarları desteğe davet etti.