Recep Uçar, bakın hangi takıma hoca oluyor?

Kayserispor'da iz bırakan teknik direktör Recep Uçar, Ankaragücü ile görüşme halinde. Uçar'ın Süper Lig'deki kariyerine devam etmek istediği, fakat Ankaragücü'nün teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Recep Uçar, bakın hangi takıma hoca oluyor?

Kayserispor’da teknik direktör Çağdaş Atan’ın ayrılmasının ardından göreve gelen ve kısa sürede rekor bir çıkışla başarı elde eden Recep Uçar, Ankaragücü ile görüşme halinde.

Son yıllarda eşine ender rastlanır bir başarının ardından yaşanan sakatlıklar ve kulüpten ayrılan futbolcuların çokluğundan dolayı üst üste başarısız sonuçlar alarak takımdan ayrılan Recep Uçar’ın kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediği, fakat başkent temsilcisinin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Recep Uçar, bakın hangi takıma hoca oluyor?

Ankaragücü ile görüşmeler sürüyor

Recep Uçar’ın, Ankaragücü ile anlaşması halinde, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan kiralanan Kartal Kayra Yılmaz’ın da Ankara’ya transfer olması bekleniyor. Ankaragücü, Recep Uçar ile yeniden Süper Lig'e çıkmayı amaçlıyor. 

Recep Uçar, bakın hangi takıma hoca oluyor?

Recep Uçar Kayserispor'da iz bıraktı 

Kayseri'de 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran Recep Uçar, Kayserispor’da 18 Süper Lig, 3 de Türkiye Kupası olmak üzere toplam 21 maça çıktı. Uçar yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'de 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgi alırken, Türkiye Kupası'nda da 2 galibiyet elde etti ve 1 kez mağlup oldu.