Resmi Gazete 'de yayımlandı – İhale 12 Kasım'da

Türkiye'nin resmî karar ve yasaklarının yayımlandığı T.C. Resmî Gazete, 27 Ekim Pazar gününe ait yeni düzenlemeler ve önemli duyurularla yayımlandı. Yayınlanan kararlarda üniversitelerdeki yönetmelik değişiklikleri dikkat çekerken, Kocasinan ilçesini ilgilendiren önemli bir ihale ilanı da öne çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Resmi Gazete 'de yayımlandı – İhale 12 Kasım'da

Türkiye’nin resmî karar ve yasaklarının yayımlandığı T.C. Resmî Gazete, 27 Ekim Pazar gününe ait yeni düzenlemeler ve önemli duyurularla yayımlandı. Yayınlanan kararlarda üniversitelerdeki yönetmelik değişiklikleri dikkat çekerken, Kocasinan ilçesini ilgilendiren önemli bir ihale ilanı da öne çıktı.

Yürütme ve İdare Bölümü’ndeki Yönetmelikler;

Bugünkü Resmî Gazete’de öne çıkan yönetmelikler arasında Atılım Üniversitesi'nin ön lisans ve lisans eğitimi ile yaz öğretimi yönetmeliklerinde yapılan değişiklikler ve İstanbul Aydın Üniversitesi Eczacılık Fakültesi için yeni eğitim-öğretim yönetmeliği yer aldı. Aynı zamanda, Biruni Üniversitesi’nin sınav yönetmeliklerinde yapılan değişiklikler de yayımlandı.

Yargı Kararları ve İlanlar Bölümü;

Yargı bölümünde Danıştay Altıncı Dairesi’ne ait bazı kararlar yer alırken, ilân bölümünde T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin günlük değerleri açıklandı.

Kocasinan’a İlişkin Detay;

Kocasinan Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde belirli alanlar için kar paylaşımı esasına dayanan inşaat yapım ihalesini duyurdu. Söz konusu ihale, 12 Kasım Salı günü yapılacak olup, yatırımcılar ve inşaat firmalarının ilgisini çekmesi bekleniyor. Bu ihale ile ilgili detaylar, Resmî Gazete’nin ilanlar bölümünde yer aldı.

Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan tüm yönetmelik değişiklikleri ve Kocasinan ilçesine ilişkin duyurular, kamuoyuna önemli güncellemeler sunuyor.