Resmi tatilde eczaneler saat kaça kadar açık - Kapalı mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatili ile ilgili detaylar da merak edilmeye başlandı. Özellikle 28 ve 29 Ekim tarihlerinde eczanelerin açık olup olmayacağı sorusu ön planda. İşte bu tarihlerde eczanelerin çalışma durumu.. Detaylar haberimizde..

Resmi tatilde eczaneler saat kaça kadar açık - Kapalı mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatili ile ilgili detaylar da merak edilmeye başlandı. Özellikle 28 ve 29 Ekim tarihlerinde eczanelerin açık olup olmayacağı sorusu ön planda. İşte bu tarihlerde eczanelerin çalışma durumu:

28 Ekim Yarım Gün Tatil mi?

Cumhuriyet Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim’de kutlanacak ve resmi tatil ilan edilecek. Bu nedenle 28 Ekim, tatilin yarım gün olarak uygulandığı bir gün olacak. Eczaneler, 28 Ekim sabahı normal mesailerine başlayacak, ancak saat 13.00 itibarıyla kapanacak. Bu saatten sonra yalnızca nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek.

Resmi tatilde eczaneler saat kaça kadar açık - Kapalı mı?

29 Ekim'de Eczaneler Açık mı?

29 Ekim 2024 Salı günü, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm eczaneler kapalı olacak. Ancak acil durumlar için nöbetçi eczaneler gün boyu hizmet sunmaya devam edecek. Aynı şekilde hastanelerin acil servisleri de açık kalacak.

Nöbetçi Eczane Sorgulama

Nöbetçi eczaneleri sorgulamak isteyen vatandaşlar, e-Devlet üzerinden veya Sağlık Bakanlığı'nın ilgili sayfasından, bulundukları il ve ilçeye göre nöbetçi eczaneleri kolayca öğrenebilirsiniz.

28 Ekim’de eczaneler saat 13.00'e kadar açık olup, bu saatten sonra nöbetçi eczaneler hizmet vermeye başlayacaktır. 29 Ekim günü ise tüm eczaneler kapalı olacak, yalnızca nöbetçi eczaneler açık olacaktır.