Rojin'in ön otopsi raporu çıktı!

Van'da 18 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş Van Gölü sahilinde 15 Ekim tarihinde ölü olarak bulundu. Türkiye'nin dört bir yanından büyük üzüntüye sebep olan Rojin'in ön otopsi raporu çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Rojin'in ön otopsi raporu çıktı!

Van’da 18 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in Van Gölü sahilinde cesedi bulundu. Bugün toprağa verilen 21 yaşındaki genç kızın ön otopsi raporu çıktı.

Didem Arslan Yılmaz’ın programına katılan Rojin’in abisi kardeşinin sudan korktuğunu belirtmişti. Abisinin canlı yayında 'Kardeşimi öldürdüler’ sözleri dikkat çekerken, 18 gün sonra Rojin arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı bölgede ölü olarak bulundu. CNN Türk’ün haberine göre yapılan ilk incelemelerde darp ve silah izine rastlanmadı. Ön otopsi raporundan elde edilen bulgular İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Ayrıca Rojin’in kıyafetlerinin üzerinde olduğu, uzun süre suda kalması sebebiyle cesedinin şiştiği öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin’in de günler sonra arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı bölgede cesedinin çıkmasıyla, Rojin’in de aynı olayı yaşadığı iddia ediliyor. Konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor.