Ryan Mendes'e yeniden talip oldular!

Kocaelispor, Kayserispor'un eski yıldızı Ryan Mendes'in peşini bırakmıyor. Mendes, tecrübeli futbolcuyla ilgilenen birçok kulüpten biri olan Kocaelispor için yeniden gündemde. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde…

Ryan Mendes'e yeniden talip oldular!

Kayserispor’da 2016-2017 sezonunda dönemin başkanı Erol Bedir tarafından transfer edilen Ryan Mendes, Kocaelispor’un gündeminden düşmüyor.

Yeşil-Siyahlı ekip, tecrübeli futbolcu için geçtiğimiz sezon da girişimde bulunmuştu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın onayı ile Kocaelispor yönetimi, Mendes transferi için kolları sıvadı.

Ryan Mendes'e yeniden talip oldular!

Mendes’in performansı dikkat çekiyor

Ryan Mendes, hem Kayserispor hem de Karagümrük FK performanslarıyla dikkat çekmeyi başardı. İlerleyen yaşına rağmen sahada gösterdiği üstün performans ile adeta rüzgar gibi esen Mendes, birçok kulübün ilgisini çekiyor. Kayserispor’dan ayrıldıktan sonra Sharjah FC, Al-Nasr ve Karagümrük FK’da forma giyen Yeşil Burun Adaları yıldızı, transfer döneminin gözdeleri arasında yer aldı. 

Ryan Mendes'e yeniden talip oldular!

Mendes’e birçok talip var

Kocaelispor’un yanı sıra Mendes’e talip olan kulüp sayısı da çoğalıyor. Iğdır FK, Esenler Erokspor ve Ümraniyespor da yıldız oyuncuyla ilgileniyor. Mendes’in hangi kulübü tercih edeceği merakla bekleniyor. Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, Mendes’in transferinde oldukça istekli olduğu öğrenildi. 

Ryan Mendes'e yeniden talip oldular!

Kayserisporlu taraftarlar Ryan Mendes’i unutamadı

Kayserispor’da gösterdiği başarılı performansla adını Türk futboluna duyuran Mendes, sonrasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde Sharjah FC ve Al-Nasr takımlarında forma giydi. Son olarak Karagümrük FK’da oynayan Mendes, burada da dikkat çekici performans sergiledi. Kayserisporlu taraftarlar Mendes’i unutamadı.