Saadet Partisi Kayseri Teşkilatı için acı kayıp

Bir süredir tedavisi süren Milli Görüş Hareketi ve Saadet Partisi'nin önemli isimlerinden Duran Soyuğur hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Saadet Partisi Kayseri Teşkilatı için acı kayıp

Bir süredir tedavisi süren Milli Görüş Hareketi ve Saadet Partisi’nin önemli isimlerinden Duran Soyuğur hayatını kaybetti. Teşkilatına yıllarını vermiş uzun bir dönem hizmet etmiş Soyuğur'un ölümü partide yakın çevresinde büyük üzüntü yaratttı. Saadet Parti Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ve İl Başkanı Baki Coşkun Duran Soyuğur'un ölümü nedeniyle mesaj paylaştı.

Saadet Partisi önceki dönem il başkanlarından ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Duran Soyuğur’un ölüm haberini, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, “Milli Görüş hareketine yıllarca hizmet vermiş bir çoğumuzun üzerinde emeği olan Yüksek Disiplin Kurulu Üyemiz Duran Soyuğur ağabeyimiz vefat etti. Mekanı cennet makamı âli olsun. Tüm camiamızın başı sağolsun” sözleriyle duyurdu. 
 

SP İl Başkanı Baki Coşkun vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu

"Saadet Partisi eski İl Başkanlarımızdan,Yüksek Disiplin Kurulu Üyemiz ve İl Müfettişimiz, kıymetli Duran Soyuğur ağabeyimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ömrünü Milli Görüş davasına adamış malıyla canıyla cihat etmiş büyük bir mücahit idi. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun."

Cenaze namazı bugün Hulusi Akar Camii'nde kılınacak

73 Yaşında vefat eden ve Kayseri genelinde hemen herkes tarafından sevilen bir isim olan Duran Soyuğur 2 aydır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Soyuğur'un cenazesi ise bugün cuma namazına müteakip Hulusi Akar Camii'de kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek