Saadet Partisi Kayseri teşkilatında değişim!

Saadet Partisi Talas İlçe Başkanlığı'nda değişim yaşandı. Bir süredir başkanlık koltuğunda oturan Samet Yücel görevi Ahmet Karagöz'e devretti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Saadet Partisi Kayseri teşkilatında değişim!

Saadet Partisi Talas İlçe Başkanlığı’nda önemli bir değişim yaşandı. Saadet Partisi’nin Talas’taki yeni başkanı belli oldu. Bir süredir başkanlık koltuğunda oturan Samet Yücel görevi Ahmet Karagöz’e devretti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…


Saadet Partisi Kayseri teşkilatında değişim!

Saadet Partisi Talas İlçe Başkanlığı’nda değişim yaşandı. Bir süredir görevi yürüten Samet Yücel görevini Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Kayseri Temsilcisi Ahmet Karagöz’e devretti.

Karagöz, ‘Bayrağı aldığımız yerden daha ileriye götürebilmek adına buradayız. Görevi devralmış olduğumuz Samet Yücel Bey’e de bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Şu andan itibaren hiç vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlıyoruz. Talas İlçemizin sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Talas’ımızda yüzler gülene kadar durmak yok’ ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Kayseri teşkilatında değişim!Ahmet Karagöz kimdir?

1986 yılında Bünyan’da dünyaya geldi. İlk Okul eğitimini Akmescit İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Karagöz,  orta öğrenimini Bünyan Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Lise öğretimini de Merkez Teknik Lisesi’nde tamamlayan Karagöz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı’ndan mezun oldu. Anadolu Gençlik Derneği Talas İlçe Başkanlığı, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kayseri İl Temsilciliği ve Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İş İnsanı olan Karagöz evli ve 2 çocuk babasıdır.