Şaban Çopuroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de 28. Dönem 2. Yasama Yılı'nda bir konuşma yaptı. AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile gerçekleşen kısa sohbette neler konuşuldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Şaban Çopuroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile kısa bir sohbet etti. Erdoğan, TBMM'de düzenlenen 28. Dönem 2. Yasama Yılı sunumunda meclis üyelerine hitap etti. Erdoğan, Genel Kurula yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceği, ekonomik durumu ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile meclis girişinde kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Çopuroğlu, bu özel anları sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'mize selamları var’ dedi. 
Erdoğan'ın konuşması ve Çopuroğlu ile gerçekleştirdiği kısa sohbet, sosyal medyada geniş yankı buldu. Erdoğan ile Çopuroğlu, İl Başkanlığı döneminde de sürekli temesa halindeydi.