Sadece o oyuncu yok!

Kayserispor, ekonomik sıkıntılara rağmen hırslı ve istekli futbolcularıyla dikkat çekiyor. Başkan Ali Çamlı'nın başarısıyla iskelet kadro korundu. Sarı-Kırmızılı takım, Sivasspor maçına hazırlanırken Vanspor ile hazırlık maçı yapacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Sadece o oyuncu yok!

Kayserispor, ekonomik sıkıntılarla boğuşsa da futbolcuların hırsı ve istekliliğine dikkat çekiyor. Bu da taraftara moral veriyor.

Ali Çamlı'nın dikkat çeken başarısı

Başkan Ali Çamlı'nın başarılı yönetimiyle, Kartal Kayra Yılmaz hariç tüm futbolcularla yeniden anlaşma sağlandı. Çamlı'nın hamleleri, anlaşmaların devam etmesiyle birlikte iç transferde önemli bir adım atıldı. Böylelikle iskelet kadronun korunmasını sağladı. Ffutbolcular, teknik direktör Burak Yılmaz'ın gözüne girebilmek için var güçleriyle çalışıyor.

Sadece o oyuncu yok!

Sadece Majid Hosseini yok 

Kayserispor, oynadığı 3 hazırlık maçını kaybettikten sonra İzmir dönüşü 3 gün izin verdi. İkinci etap kampı sona erdi ve antrenmanlar yeniden başladı. Futbolcuların hırslı ve istekli oluşu gözlerden kaçmıyor. Şu anda tek eksik oyuncu, sakatlığı devam eden Majid Hosseini. İranlı oyuncu, tüm futbolcular dışında yoğun bir şekilde devam ediyor.

Sadece o oyuncu yok!

Vanspor maçı Cumartesi günü oynanacak

Kayserispor'un aklında, sadece Sivasspor maçı var. İlk haftayı BAY olarak geçirecek olan takım, Sivasspor'u mağlup ederek, yeni sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Sarı-Kırmızılılar Cumartesi günü saat 18:00'de Vanspor'u ağırlayacak. Van temsilcisi, yeni sezon hazırlıklarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürüyor. Hazırlıksız maçının saatinde değişiklik olabileceği ihtimali de mevcut.

Sadece o oyuncu yok!

Kayserispor, bugünkü hazırlıklarını antrenmanla sürdürecek.