Sagopa Kajmer Kayseri'yi sallayacak! – Kayseri konser

Milyonlarca kitleye ulaşan rap müziğinin sevilen isimlerinden Sagopa Kajmer Erciyes Kültür Merkezi'nde vereceği konserle Kayseri'yi sallayacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Sagopa Kajmer Kayseri'yi sallayacak! – Kayseri konser

Türkiye’de rap müziğinin sevilen ünlü isimlerinden Sagopa Kajmer Kayseri’ye geliyor. Milyonlarca kitleye ulaşmış Sagopa Kajmer vereceği konserde sevilen şarkılarıyla Kayseri’yi sallayacak.

Kayseri’de yaz konserleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar sahne almıştı. Yaz ayları Kayseri'de dolu dolu geçmiş, birçok ünlü isim merkez ve ilçelerde sahne almıştı.

Şimdi ise milyonlarca insanın sevgilisi haline gelen ünlü rapçi Sagopa Kajmer Kayseri’ye geliyor. Kajmer 23 Kasım 2023 saat 20:00'da Erciyes Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Peki bilet fiyatları ne kadar?

Passo’da verilen bilgilere göre,

Organizasyon firması, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserde bilet fiyatları şu şekilde,

Salon Numarasız Oturma Düzeni: 570 TL
Balkon Numarasız Oturma Düzeni: 456 TL

Sagopa Kajmer kimdir?

Kaynaklara göre, gerçek ismi Yunus Özyavuz Türk rap müzisyeni, müzik yapımcısı, söz ve şarkı yazarı ve DJ’dir. Yunus Özyavuz, 17 Ağustos 1978'de Samsun'da doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. Samsun'da yerel bir radyoda DJ'lik yaparak işe başladı. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Fars Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirerek mezun oldu.

Yunus Özyavuz, 17 Ağustos 1978'de Samsun'da doğdu. İlkokul ve liseyi Samsun'da tamamladı. Kendi deyimiyle annesinden zenci müzikleri, babasından ise İtalyan müzikleri dinleyerek müzikle tanıştı. Müzik yaşamına memleketi Samsun'da yerel bir radyoda DJ'lik yaparak başladı. O sırada Dj Rapper M.C. (Dj Rapper Mic Check) mahlasını kullandı. 1997'de üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi, İstanbul Üniversitesinde Fars Dili ve Edebiyatı bölümününde okudu ve 4 yıl sonra mezun oldu.1998'de Kuvvetmira rap grubunu kurdu. 1999'da Yeraltı Operasyonu'nda Silahsız Kuvvet adıyla yer aldı. Yine aynı tarihlerde ilk EP'si Pesimist EP 1'i yayımladı. Aynı yıl Ceza ile birlikte Toplama Kampı'nı yayımladı. 2001'de Sözlerim Silahım'ı yayımladı. Bu albümden sonra, aynı yıl On Kurşun'u yayımladı. 2002'de İhtiyar Heyeti'ni çıkardı. Yine aynı tarihte Ceza'nın Med Cezir albümünün yapımcılığını yaptı. Aynı yıl Sagopa Kajmer adıyla Sagopa Kajmer albümünü çıkardı ve yine aynı yıl internet üzerinden Pesimist EP 2'yi yayımladı.