Sahada bir tek o canla başla mücadele etti!

Kayserispor'da müthiş bir düşüş yaşanıyor. Futbolcular, sahada adeta yürümeye başladı. Fakat, Ramazan Civelek, hırsıyla Trabzonspor maçında elinden geleni yapmaya çalıştı. Taraftarın büyük tepki verdiği maçta Ramazan'ın bu çabası dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Sahada bir tek o canla başla mücadele etti!

Kayserispor’da, son haftalarda inanılmaz bir düşüş yaşanıyor.

Futbolculardaki bu isteksizlik hali, skora da yansıyor. Futbolcu grubu, adeta yürüyerek top oynar duruma geldi. Son oynanan Trabzonspor maçında, sahada koşan, mücadele eden sadece tek bir isim vardı. O isim de Ramazan Civelek. Tecrübeli futbolcu, oyuna sonradan dahil oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Otabek Shukurov’un yerine giren Ramazan Civelek, sahada basmadık yer bırakmadı. Hırsıyla dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Kayserispor’un en çalışkan oyuncusu olarak dikkat çekti.

Sahada bir tek o canla başla mücadele etti!

Pendikspor-Kayserispor maçı 28 Nisan Pazar günü oynanacak!

Pendikspor maçının hazırlıklarına başlayan Kayserispor'da oyuncuların son derece hırslı oldukları gözlendi. Pendikspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşma 28 Nisan Pazar günü saat 16:00'da Pendik Stadında başlayacak. Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı Kayserispor 2-0 kazanmıştı.