Şahbaz: 'Fuzul Ev ile Türkiye ev sahibi oluyor'

Türkiye'de 1992'den beri faaliyet gösteren ve ilk etapta otomotiv sektöründe adını duyuran Fuzul Ev'in Kayseri Şube Müdürü Mustafa Şahbaz: 'Fuzul Ev ile Türkiye ev sahibi oluyor' dedi.

Şahbaz: 'Fuzul Ev ile Türkiye ev sahibi oluyor'

Fuzul Ev ile Türkiye ev sahibi oluyor sloganı ile yola çıktıklarını ve her geçen gün katılan yeni iştirakleri ile iyi işler çıkaracaklarına inandıklarını dile getiren Fuzul Ev Kayseri Şube Müdürü Şahbaz, vatandaşların kolay konut edindirme merkezi olan Fuzul Ev’den memnun olduklarını kaydetti.

“HER AY BİR MÜŞTERİYİ EV SAHİBİ YAPIYORUZ”

Konu ile ilgili bilgilerini aldığımız Fuzul Ev Kayseri Şube Müdürü Şahbaz, Kayseri’de 4 aydır faaliyet gösterdiklerini ve her ay bir müşterilerini ev sahibi yaptıklarını belirterek; “Almak istenilen evin bedeli, ödenecek taksitlerin miktarı ve müşterilerin talepleri doğrultusunda 40, 60, 80, 100 ve 120 kişilik gruplar oluşturuyoruz. Bu gruplar içerisinden her ay bir çekiliş yaparak müşterilerimizi ev sahibi yapıyoruz. Normalde vadenin sonuna kadar teslim edilen evler bizim sistemimizde vadenin sonunu beklemeksizin, vade zamanının yarısında teslim ediliyor. Yani vadenin yarısına kadar bütün müşterilerimize evleri teslim edilmiş oluyor. Üstelik faiz de yok. Biz bu avantajlar ile müşterilerimizi her ay ev sahibi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DE 80 BİN KİŞİ EV SAHİBİ YAPILDI

Müşterilerini faizsiz ve kolay ev sahibi yaptıklarını vurgulayan Şahbaz, Fuzul Ev’in yurt genelinde ise bugüne kadar toplam 80 bin kişiyi bu sistem ile ev sahibi yaptığını bildirerek; “Bu sistemi tanıyan, öğrenenler bize müracaat ediyor. Bu kişiler de yakınlarındaki kimselerin ev sahibi olduğunu görerek, onların referansı ile bize geliyorlar. Fuzul Ev’in Türkiye’deki bu ivmesine Kayseri olarak biz de destek sağlıyoruz ve her ay bir kişiyi ev sahibi yapıyoruz. Kayseri’nin bütün ilçeleri ve Niğde ile Nevşehir de sorumluluk alanımızda. Vatandaşlarımızı kolay ve faizsiz ev sahibi olmaya davet ediyorum” dedi. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ