Sahibinden.com çöktü mü ?

Sarı site olarak bilinen araç alım satımında önemli bir yeri olan Sahibinden.com'un erişimde gece yarısından itibaren bir sıkıntı yaşanıyor. Geçici bir sorun mu yaşanıyor yoksa çöktü mü henüz bilinmeyen site için vatandaş araştırmalarını sürdürüyor. Detaylar haberimizde…

Sahibinden.com çöktü mü ?

Sahibinden.com internet sitesi araç alım satım konusunda oldukça önemli bir yere sahip. Siteye ulaşamayan ve Sahibinden.com a ücretli ilan veren vatandaşlar tarafından siteye ne olduğu merak ediliyor.


webrazzi'den Gözde Ulukan'ın haberine göre sahibinden.com sitesinin domain süresinin dolduğu ve bu domain’in başka biri tarafından satın alındığı yönünde. Bu nedenle de sahibinden.com’a erişimin kısıtlandığı söyleniyor. 

Sahibinden.com çöktü mü ?
Fakat bu konuda henüz resmi bir açıklama yok. Domain’i başkasını mı aldı yoksa farklı bir sorun mu var bilinmiyor. 


Aynı zamanda şirketin instagram hesabından ‘Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yasadığımız teknik bir sorun nedeni ile platformumuza su anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. sahibinden.com’ şeklinde açıklama geldi.Sahibinden.com çöktü mü ?


Firmanın bu açıklamasından 6 saat sonra yeni bir açıklamada ‘Medyada yer alan sahibinden.com alan adinin başka bir kişi / firma tarafından satın alınmış olması, alan adinin yenilenmemesi haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Alan ad hizmeti aldığımız firma sorunun en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. sahibinden.com’ şeklinde geldi. 

Sahibinden.com çöktü mü ?