Sahte kabadayı vurgusu ses getirdi! Kayserispor haberleri

Kayserispor'da üç aydır bekleyen maaş ve prim ödemeleri için tarih belirlendi. Kayserispor sevdalısı Sporadamı'nın dikkat çeken 'Sahte Kabadayılar' göndermesi sosyal medyada ses getirdi. Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Sahte kabadayı vurgusu ses getirdi! Kayserispor haberleri

Kayserispor’da beklenen güzel haber geldi. Toplamda 3 aydır süren maddi sorunlar, çözüm buluyor. Sarı-Kırmızılı ekipte üç aydır biriken maaşlar, primler ve maç başı ücretlerinin ödeme tarihi belli oldu. Kayserispor sevdalısı ünlü spor yorumcusu 'Sporadamı', yaptığı dikkat çekici paylaşımla müjdeli haberi duyurdu. Sporadamı, 'Sahte Kabadayılar' ifadesiyle büyük ses getirdi.

Kayserispor'da ödemeler ne zaman yapılacak?

Kayserispor Başkan Ali Çamlı ve yönetimi günlerdir ödemeler için yoğun mesai yapıyordu. Yönetim, uzun süredir beklenen ödemeleri 1 Kasım’da yapacak. Futbolcuların üç aydır alamadığı maaş, prim ve maç başı ödemelerinin tamamı ödenecek. Takımda futbolcuların ekonomik açıdan rahatlaması sağlanmış olacak. Futbolcuların motivasyonunun artması bekleniyor. bu gelişme taraftarlar arasında da sevinçle karşılandı..

Sahte kabadayı vurgusu ses getirdi! Kayserispor haberleri

Sporadamı'ndan sert çıkış: Kirli ellerinizi çekin

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor taraftarı Sporadamı6, “Kirli ellerinizi üzerinizden çekin diyen Sahte Kabadayı'lar! Oturduğu yerden ahkâm kesen, stadın yolunu bilmeyenler… Üç aydır ödenmeyen maaş, prim ve maç başı ücretleri 1 Kasım'da ödenecek. Sizce bu işi kim halletti? Ben diyeyim, her zaman olduğu gibi.” ifadelerini kullandı. Sporadamı, bu paylaşımla Kayserispor'un asıl gizli kahramanlarının altını çizerken, sahte kabadayılar vurgusu ile de sosyal medyada klavye kahramanlarına göndermede bulundu.

Sahte kabadayı vurgusu ses getirdi! Kayserispor haberleri

Ahmet Dirgenali de paylaştı

Kayserispor'un menfaatleri üzerinden yaptığı açıklamalarla büyük hayran kitlesine sahip olan Sporadamı6, ismiyle gizmeni koruyor. Sporadamı6'nın yaptığı bu paylaşımı Kapalı Kale Lideri Ahmet Dirgenali de paylaştı. Sporadamının yaptığı paylaşımda MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile Erciyes Anadolu Holding CEO'su ALpaslan Baki Ertekin'in etikenlenmesi de dikkatlerden kaçmadı. Ersoy ve Ertekin, Sarı-Kırmızılı kulübü, en zor zamanlarda destekleyerek, taraftarın büyük sevgisini kazanmıştı.