Samet Aybaba Süper Lig'e dönüyor - En son Kayserispor'u çalıştırmıştı

Hasan Arat, Beşiktaş Başkanlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Arat, seçildiği taktirde teknik direktör Samet Aybaba'ya Siyah-Beyazlı takımda futbol direktörlüğü görevini teklif etmeyi planlıyor. İki isim arasındaki ilk görüşmenin olumlu sonuçlandığı öğrenildi. İşte detaylar.

Samet Aybaba Süper Lig'e dönüyor - En son Kayserispor'u çalıştırmıştı

Beşiktaş'ta başkanlık yarışı devam ederken, Hasan Arat'ın çalışmalarını sürdürüyor.

Arat, seçildiğinde tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ile çalışmak istiyor. Hasan Arat ve Samet Aybaba'nın biraraya geldiği öğrenildi. İlk toplantı, iki taraflı olarak verimli geçtiği konuşuluyor. Kayserispor ve Adana Demirspor'da gösterilen başarılı performanslarla tanınan Aybaba, Hasan Arat tarafından futbol direktörlüğü teklif ettiği öğrenildi. 
Hasan Arat, Beşiktaş başkanlık koltuğu için kolları sıvadı. Arat'ın seçim vaatleri arasında Samet Aybaba ismi de dikkat çekti. Arat, tavsiye üzerine Aybaba'nın Süper Lig ve TFF 1. Lig'deki deneyimi, ideal bir aday olduğu kanısına vardı.  Aybaba, 2011-12 ve 2012-13 futbol sezonunda Beşiktaş’ta teknik direktör olarak görev yapmıştı.  Aybaba, Kayseri’ye de yabancı bir isim değil. Tecrübeli çalıştırıcı Kayserispor’u da 4 kez ayrı sezonlarda çalıştırmıştı.