Samet Koç, yeni yönetim de yer alacak mı?

Samet Koç, yeni yönetimde yer alacak mı? Sarı-Kırmızılı kulüp 9 Haziran'da Olağan Genel Kurul toplantısı yapacak. Taraftarlar, Koç'un yeni yönetimde olup olmayacağı merakla takip ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Samet Koç, yeni yönetim de yer alacak mı?

İstanbul’da ikamet etmesine rağmen Kayserispor'un her zaman yanında olan Samet Koç, yeni dönemde yer alacak mı?

Pazar günü yapılacak genel kurul öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. Taraftar, bu süreci yakından takip ediyor. Ali Çamlı Başkanın yönetiminde Basın Sözcüsü olarak görev alan Samet Koç’un devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Takımının başarısı için elinden geleni yapan Koç, enerji projesiyle dikkat çekmişti. Samet Koç'un, yeni dönemde Başkan Ali Çamlı'nın yönetiminde yer alması bekleniyor. Kulüpteki fedakârlıkları ve projeleri ile sık sık adından söz ettiren Koç'un, yeni yönetimde yine aktif bir rol üstlenmesi bekleniyor. 

Samet Koç, yeni yönetim de yer alacak mı?

Koç: Görev verilirse seve seve yaparım

Samet Koç, Kayserispor'un başarısı için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, 'Kayserispor'a olan sevgim 30 yıldır devam ediyor. Şu ana kadar üzerimize ne düşüyorsa yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Yönetimde olup olmamam çok önemli değil. Kayserispor sevgisi çocukluğumuzdan bu yana geliyor. Takımımızın başarısı için ne görev verilirse yaparım. Görev verilip verilmemesi önemli değil” dedi.

Kayserispor'da 9 Haziran'daki yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da yönetime 4 yeni ismin dahil olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.