Sarıoğlanspor FK'nın hocası belli oldu! İşte transferler...

Esentepespor'un Süper Amatör Küme'deki yarışma hakkını satın alan ve yeni sezonda Süper Amatör Küme'de Sarıoğlanspor FK ismiyle mücadele edecek olan ekip, sezon öncesi Teknik Adamlık konusunda Yavuz Hastoprakçılar ile anlaşma sağladı. Takım yeni sezon için hazırlıklarını hızlandırdı.

Sarıoğlanspor FK'nın hocası belli oldu! İşte transferler...

Teknik adamlık konusunda Yavuz Hastoprakçılar ile anlaşan Sarıoğlanspor FK, Hastoprakçılar'ın yardımcılığına ise Haluk Dalkalı'yı getirdi. Transferde de Esen Makinaspor'dan Ramazan Durdu ile Selim Yağmur ve Kayserigücü FK'dan Burak Arslan'ı kadrosuna kattı.

Sarıoğlanspor FK'nın hocası belli oldu! İşte transferler...
Hoca ve futbolcular, Sarıoğlan Belediyesi Başkanı Bekir Ayyıldırım ile bir araya gelerek tesisleri gezdi.
Sarıoğlan Belediyesi’nden yapılan açıklamada,” Süper Amatör Küme’de olan Sarıoğlanspor Kulübümüz bugün gerçekleştirmiş olduğu görüşmeler sonrasında Sayın Yavuz Hastoprakçılar hocamız ve yardımcı hocamız Sayın Haluk Dalkalı ile anlaşmış bulunmakta... Profesyonel liglerde daha önce forma giymiş Ramazan Durdu, Burak Arsan ve Selim Yağmur ile de anlaşma sağladık. Kulüp başkanlarına ve yöneticilere teşekkür eder, Sarıoğlan ilçemize hayırlı olmasını dilerim. Her şey ilçemiz için. Sözümüzdeyiz.” ifadeleri kullanıldı.