Sarız Anadoluspor'dan gazetemize ziyaret

2. Amatör Küme'de şampiyon olarak 1. Amatör'e yükselen Sarız Anadoluspor Sportif Direktörü Engin Akpınar ile antrenör Emrah Erdoğan, gazetemiz Kayseri Anadolu Haber'e ziyarette bulundular.

Sarız Anadoluspor'dan gazetemize ziyaret

Yeni sezon öncesi gençleştirme operasyonuna gittiklerini dile getiren Akpınar ve Erdoğan, genç bir ekiple 1. Amatör Küme'de mücadele edeceklerini belirttiler. Transfere başladıklarını ve genç ağırlıklı bir kadro kurduklarını belirten antrenör Erdoğan," Sarız Anadoluspor olarak 1. Amatör Küme'de iddialı bir ekip olacağız. Hem de gençlerden kurulu bir takım olacağız. Sporcu yetiştirmeye yönelik alt yapıya değer veren bir takım olacağız" şeklinde konuştu.

Sarız Anadoluspor'dan gazetemize ziyaret
Takımın yeni sportif direktörü Engin Akpınar ise,” Gençlere ağırlık veren, genç sporcu yetiştiren bir zihniyette takım olacağız. Burada oynayan futbolcunun hedefi Süper Amatör Küme olmayacak. Burada oynayan sporcunun hedefi profesyonel lig olacak. Bunun alt yapısını oluşturacağız zamanla. Alt yapı takımı kuracağız. Buradan çıkacak çocukları önce A takım, ardından profesyonel liglere göndereceğiz. Kayseri camiası bu sezon Sarızspor’u takım etsin. Genç_lerle neler başarılabileceğini, gençlere şans verildiği zaman neler yapacakları_nı göstereceğiz” şeklinde konuştu
SARIZ ANADOLUSPOR'UN TRANSFERLERİ 
Çağrı Ercömert - Yeşilspor 
Bekir Akpınar 2004 Kayserispor
Enes Ceylan 2004 Kayserispor
Ali Ekmekçi 2005 Amaratspor
Berkay İbiş 2006 Kocasinan Şimşek
İhsan Güzelce 2006 Erkiletspor
Yusuf Kama 2005 Erkiletspor
Ömer Yılmaz 2005 Talas Anayurt
Samet Uzel 2003- Amarat 
Harun Gültekin 2000 - Sümerspor
Barış Ertuğrul 2004 - Yerköyspor
Berat Sena Kösedağ 2004 - Hacılar Erciyes