Sarız'da doğalgaz ne zaman başlayacak?

Kayseri'nin Sarız ilçesi, doğalgaz için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. Belediye Başkanı Baki Bayrak doğalgaz altyapı çalışmalarının hakkında bilgi verdi. İlçeye ne zaman doğalgaz verilmeye başlayacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Sarız'da doğalgaz ne zaman başlayacak?

Kayseri'nin Sarız ilçesi, doğalgaza kavuşuyor. Belediye Başkanı Baki Bayrak, doğalgaz çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.. Bayrak, 2024 Ocak ayında başlatılan doğalgaz altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak , 'Sevdamız Sarız, doğalgaz ile buluştu' açıklamasını yaptı.

Sarız'da doğalgaz ne zaman başlayacak?

Baki Bayrak, ilgili müteahhit firma ile anlaşmaların sağlandığını belirterek, '2024 Ocak ayı itibariyle doğalgaz altyapı çalışmalarına başlanılması için ilgili müteahhit firma ile gerekli anlaşmalar yapılmıştır. Ve aynı takvim yılı içiresinde kıymetli hemşehrilerimiz hanelerinde doğalgaz kullanmaya başlayacaktır’ dedi. 

Büyükkılıç 500 Kombi sözü vermişti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarız ilçesinde gerçekleştirilen 'Doğal Gaz Altyapı Çalışması Başlangıç Töreni'nde, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik müjdeli bir haber vermişti. Büyükkılıç, törende ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere 250 adet kombi dağıtılacağını söylemiş, ancak daha sonra bu sayıyı 500'e çıkarttığını açıklamıştı. 

Sarız'da doğalgaz ne zaman başlayacak?

Sarızlı vatandaşları doğalgaz heyecanı sararken, hizmetler bölge halkını memnun etti.